Over ons

LET OP! De webwinkel wordt overgezet naar www.gracianailsandbodyproducts.nl

Dit omdat ik voornamelijk nagelverzorging producten zal aanbieden via de webwinkel. 

Krappa olie is tijdeljk niet leverbaar. 


 

Zelf kom ik, eigenaresse en beheerder van gnbkrappaolie oorspronkelijk uit Suriname en geloof ik sterk in de kracht van de Natuur. Vandaar het besluit mij te richten op natuurlijke olieën uit Suriname met een wonderbaarlijke medicinale en geneeskrachtige werking.  

Het idee om Krappa olie onder de aandacht en wat meer op de voorgrond op de Nederlandse markt te brengen kreeg ik begin 2015. Daarom startte ik in maart van dat zelfde jaar mijn FB pagina "Krappa olie"

Deze plantaardige olie met een medicinale en geneeskrachtige werking is onder de Surinaamse bevolking bekend onder de naam "KRAPPA", maar in de westerse landen bekend als  "Andiroba Oil"

Na veel vraag naar een webwinkel voor Krappa olie voor o.a. psoriasis, startte ik mijn webwinkel gnbkrappaolie als onderdeel van mijn Nagelstudio Gracia Nails and Body die ik sinds 2005 nog met veel plezier en passie doe.

Ik heb er bewust voor gekozen mij te richten op Cosmetischeproducten uit Suriname met Natuurlijke ingrediënten. Sinds mei 2016 bieden wij ook Tonka haarproducten aan gemaakt van de natuurlijke olie uit de Tonka boon.

Gracia Nails and Body is dus geen Surinaamse Culturele winkel, maar een Nagelstudio die zich daarnaast richt op Surinaamse Natuurlijke Cosmetica producten. 

In Suriname word voor huid en haarproblemen vaak gebruik gemaakt van de oliën en vetten van de planten uit de natuur. Voor elk kwaaltje had onze grootmoeder wel een middeltje. Denk bij huid- en haarproblemen bv aan psoriasis, eczeem, droge huid, acne, wondjes, littekens, haaruitval, haarroos, schimmels.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

+31 616866183 / info@gnbkrappaolie.nl / info@nailsandbody.nl

LIKE & DEEL!

Bij 1000 Likes op onze Face Book pagina verloten wij een fles Krappa olie van 125 ml t.w.v. €12,50

© 2016 - 2021 GNBKrappaolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel