Privacy verklaring

Ondanks Gracia Nails and Body uw privacy respecteert hebben wij toch wat gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen afhandelen. Wat wij met die gegevens doen en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken maken wij graag kenbaar via onze Privacyverklaring. 

Uw persoonlijke gegevens behandelen wij conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming  (AVG) 

Wij verzoeken u onze Privacyverklaring goed door te nemen alvorens een bestelling te plaatsen. Bij het Plaatsen van een bestelling, gaat u akkoord met onze

Privacyverklaring Gracia Nails and Body 


Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Gracia Nails and Body verwerkt van haar klanten.

Indien je klant wordt van Gracia Nails and Body, of om een andere reden persoonsgegevens aan Gracia Nails and Body verstrekt, geef je nadrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met deze privacyverklaring te verwerken.
Wij adviseren je om de privacyverklaring door te lezen, en te bewaren in je eigen administratie!

1. Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
Gracia Nails and Body, vertegenwoordigd door Gracia Ho-A-Tham, Leeuwstraat 33
1338 BK te Almere. Bereikbaar via +31616866183 en/of info@nailsandbody.nl

2. Welke gegevens verwerkt Gracia Nails and Body en voor welk doel
2.1 a) voor- en achternaam
b) adres gegevens en woonplaats
c) emailadres en telefoonnummer
c) je betaalgegevens

Naast boven benoemde persoonlijke gegevens slaan wij ook het volgende op:
• De naam van de browser die je gebruikt
• Wachtwoorden en gebruikersnaam via je eigen account
• De gegevens van je eerdere bestellingen

2.2 Gracia Nails and Body verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende
doeleinden.
a. Uitnodigingen en informatie over nieuwe producten en/of activiteiten van Gracia Nails and Body
b. Contact over afspraken en de eventuele annulering/verplaatsing daarvan.
c. Het niet herhaaldelijk hoeven invoeren van uw gegevens.

3 Bewaartermijn
3.1 Gracia Nails and Body verwerkt en bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is waarvoor deze gebruikt word of tot het moment dat je verzoekt de gegevens te verwijderen, aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.

4 Beveiligingsmaatregel / Derden
4.1 Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Gracia Nails and Body passende technische en organisatorische maatregelen genomen
4.2 Voor de verwerking van de persoonsgegevens maakt Gracia Nails and Body gebruik van diensten van derden, zogenaamde verwerker. Met de verwerker hebben wij een verwerkersovereenkomst.

5 Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten
5.1 Via de eigenaresse van Gracia Nails and Body kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Gracia Nails and Body zal je verzoek in behandeling nemen en je binnen een maand na ontvangst hierover informeren.
5.2 Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de eigenaresse.
5.3 Indien je klachten hebt over de wijze waarop Gracia Nails and Body je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
5.4 Eventuele andere vragen of opmerkingen over deze privacy verklaring kunnen worden gericht aan de eigenaresse van Gracia Nails and Body.


6. Wijzigingen van de Privacyverklaring
Wij kunnen de privacyverklaring aanpassen. Dit word via een notificatie kenbaar gemaakt via onze webwinkel. Gebruikers die met hun email adres bij ons geregistreerd staan zullen wij op de hoogte brengen. Staat u niet geregistreerd, raadpleeg dan regelmatig onze webwinkel.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen gelieve contact op te nemen via onderstaande contact gegevens :
Gracia Nails and Body
Leeuwstraat 33
1338 BK Almere
info@gnbkrappaolie.nl
+31 616866186

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

+31 616866183 / info@gnbkrappaolie.nl / info@nailsandbody.nl

LIKE & DEEL!

Bij 1000 Likes op onze Face Book pagina verloten wij een fles Krappa olie van 125 ml t.w.v. €12,50

© 2016 - 2021 GNBKrappaolie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel